Știrile zilei

FOTO: Imagini dezolante, la doi pași de centrul Buzăului

Buzoienii care trec prin zona fostei băi comunale au de îndurat, pe lângă panorama scabroasă, un miros greu de suportat. Iar asta pentru că o așa-zisă toaletă ecologică a devenit un focar de infecție din care răzbat mirosuri pestilențiale.

Ca o culme a ironiei, toaleta este amplasată chiar lângă fosta baie comunală, locul unde buzoienii veneau se îmbăieze secolul trecut, în anii în care dușul și cada existau doar ca termeni în dicționar.

Un buzoian a surprins în imagini toaleta a cărei ușă nu se mai închide, dar care este folosită în continuare de taximetriștii din zonă:

„În aceste vremuri, printre lucrurile care NU se mai intampla in Buzau, probabil tot din lipsa de fonduri ar spune unii, avem si niste toalete publice abandonate si distruse care miros de la zeci de metri. Una dintre ele se afla in minunata zona protejata a Buzaului: CENTRU – langa baia comunala! Aici toti trecatorii si taximetristii se usureaza in voie in spatele focarului, neavand unde in alta parte. Usa distrusa, rahat pe toti peretii si un miros incredibil de intepator! Rusine Primaria Buzau pentru minima si neinsemnata economie pe care o faceti!!! Imi pare rau ca nu am putut captura in aceste poze si mirosul specific al zonei.”, a scris Alex Bratu la postarea din grupul ȘTIRI BUZĂU.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Ceva similar, se intampla la terenul de atletism care desi este proasat inaugarat ca fiind finalizat, totusi este nefinisat (pt ca pe langa pista de alergare, spatiul dinspre colturile perimetrului a ramas asa…. de izbeliste, neingrijit). In plus, au pus doua toalete ecologice (d-alea ieftine si „prietenoase” cu omu’) si deja cand treci pe langa ele, alergand, simti „briza” venind dinspre ele. Ar trebui urgent facute toalete civilizate (nu intelg de ce nu au prevazut asta de la inceputul lucrarilor). Ce e acum nu poate fi considerata solutie. O astfel de toaleta este amplasata si in zona amenajata pentru cei care joaca sah, in Crang. Miroase „minunat” cand treci pe langa ea, exact cum ar trebui sa miroasa intr-un parc. Cum de acea toaleta este considerata ca fiind o solutie, de atatia ani, nu pot sa pricep…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button