EconomicȘtirile zilei

GALERIE FOTO: Lanțul de saloane de bronzat „TanTastic” a deschis o locație și la Buzău (P)

Cel mai mare lanț de saloane de bronzat din țară, cu o aparatură de ultimă generație și experiență de peste 10 ani în domeniu, a deschis un salon și la Buzău.

Locația aleasă este situată pe bulevardul Nicolae Bălcescu, lângă „No Limit”. Salonul a fost deschis recent și deja se bucură de interesul publicului, grație aparaturii moderne, serviciilor de calitate si prețurilor, printre cele mai mici din oraș:

„La TanTastic Studio lucrăm numai cu aparatură certificată la nivel european și mondial, pentru a garanta mulțumirea și sănătatea clienților noștri. Aparatele de bronzat de ultima generatie permit alegerea bronzului dorit: basic, mediteranean si caraibian. Acestea sunt dotate cu: Sistem audio, aqua cool, aroma, aer conditionat, ghid vocal si multe alte functii ce sporesc confortul si relexarea clientilor nostri.

Unul dintre aparatele verticale este dotat cu vibra shape, functie ce ii permite clientului pe durata bronzarii, sa beneficiaza si de o sedinta de fitness pentru tonifierea musculaturii picioarelor. Toate aceste aparate de bronzat sunt dotate cu Lampi uv de ultima genratie ce contin si colagen si lampi speciale cu vitamina D3 „, transmit reprezentanții TanTastic Studio.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: