Administrație

FOTO: Mii de buzoieni, prezenți la activitățile organizate de Consiliul Județean, de Ziua Internațională a Copilului

Consiliul Județean Buzău a organizat, în week-end, o serie de manifestări cu ocazia Zilei 11Internaționale a Copilului. Astfel, vineri, peste 1.000 de copii au fost invitati la sala mare a Consiliului Judetean la o piesa de teatru sustinuta de actorii Teatrului Excelsior.
Sambata si duminica s-au desfasurat competitii de sah in Parcul Crang, copiii fiind premiati de vicepresedintele Consilului Judetean, Petre Emanoil Neagu. De asemenea, acesta a oferit dulciuri si baloane copiilor aflati in Parcul Crang.
Luni, la Clubul CSM s-a desfasurat o competitie de tenis de masa iar dupa-amiaza, copiii au fost invitati in Parcul Tineretului la un spectacol. Ziua copilului 2Copiii au primit dulciuri si baloane si s-au putut fotografia cu personaje din desenele animate.
“Ziua Copilului ne ofera prilejul sa ii sarbatorim asa cum trebuie pe micutii nostri. Este de datoria noastra, fie ca suntem parinti, bunici, educatori sau reprezentanti ai autoritatilor locale sa ne asiguram ca educatia pe care o oferim copiilor nostri are rolul de a-i forma pe acestia si de a-i ajuta sa devina adultii responsabili de maine. Pentru acest am, am pregatit o serie de surprize pentru cei mici – spectacole de teatru si de muzica, intreceri sportive, intalniri cu personajele preferate si, bineinteles, cateva dulciuri. A fost un weekend minunat, in care fiecare dintre noi a redescoperit magia copilariei“, a spus Petre Emanoil Neagu.

Ziua Copilului

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button