Știrile zilei

FOTO: O nouă oază de relaxare, în Buzău | Iată unde se află

E vară, se apropie perioada concediilor, iar buzoienilor le place să petreacă timp de calitate în aer liber. Trebuie știut că, în această perioadă, Parcul Tineretului reprezintă o opțiune se luat în calcul pentru petrecerea timpului liber, mai ales de când Urbis a modernizat incinta Ștrandului Tineretului.

Cea mai bună veste au primit-o practicanții sportului în aer liber. La intrarea în ștrand, pe partea stângă, au fost montate cinci mese de tenis noi-nouțe, în urma unui parteneriat cu Decathlon. Tot un parteneriat cu mediul privat a fost cel care a făcut posibilă montarea unor noi coșuri de baschet și a fileurilor pentru terenurile de tenis de câmp.

Zona bazinelor a fost și ea reabilitată. Plaja a fost refăcută cu nisip nou, iar bazinele au fost revopsite și umplute cu apă proaspătă, fiind pregătite pentru deschiderea de pe 15 iunie.

Motive de bucurie au și pescarii buzoieni. Taxa de pescuit pe lacul din parc este de numai 10 lei, în timp ce pensionarii, elevii și studenții vor plăti doar cinci lei. Singura condiţie pusă de autorităţi este că pescarii pot ridica o cantitate de maximum 2 kg de pește pe zi.

Când vine vorba de distracție, Urbis acoperă o plajă largă de preferințe. De pildă, buzoienii pot petrece o zi la ștrand contra sumei de doar 5 lei, timp în care se pot bucura de apă și de soare, dar și de terasele cu mici și bere din zona bazinului.

De asemenea, în complexul din Parcul Tineretului pot fi închiriate, contra unor sume modeste, hidrobiciclete, terenuri de tenis, de volei, de baschet sau de fotbal.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5