Știrile zilei

FOTO: Patru tineri arestați după un filaj în fața Carrefour

Operațiune în forță, a polițiștilor din Buzău, în fața centrului comercial Shopping City. Oamenii legii au urmărit, oprit în trafic și încătușat patru persoane suspectate că făceau parte dintr-o rețea de hoți din supermarketuri.

Acțiunea a avut loc în această după-amiază, în zona comercială a orașului. Polițiștii aveau indicii că cei patru indivizi care mai dăduseră lovituri în hipermarketurile din Buzău se află în oraș.

După un filaj ca la carte, polițiștii i-au urmat pe suspecți până în fața Carrefour, după care au acționat. Cei patru tineri, care se deplasau cu un Mercedes înmatriculat în București, au fost încătușați.

„Poliția a venit fără girofaruri. Au oprit în fața mașinii de București, după care au venit mascații și a început <acțiunea>. Am văzut cum îi întindeau pe jos și le puneau cătușele. Apoi un polițist a deschis portbagajul Mercedesului și i-a artătat altuia ceva. Surprinzător, l-au pus să conducă pe unul dintre ei mașina cu care veniseră cei patru, după care au plecat împreună, alături de polițiști”, ne-a transmis un martor al întregii scene.

Cei patru bănuiți au primit mandate de reținere pentru 24 de ore și au fost introduși în arest. Ei sunt domiciliați în județul Ilfov și fac parte dintr-o rețea infracțională care se ocupă cu furturile din marile magazine.

FOTO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button