CORONAVIRUS

FOTO: Pe trotuarul de la „Contactoare” nu se mai poate circula

Se întâmplă de mai multă vreme, de când, în clădirea fostei întreprinderi „Contactoare” s-a deschis un pub. Proprietarul 11a cumpărat, probabil, și trotuarul, pentru că unii clienți ai localului au transformat calea pietonală într-o veritabilă parcare pentru bolizii lor.
Lucrurile se complică în momentul în care, în apropierea pubului oprește, drept în drum, câte o mașină de marfă. În acest moment, mersul pe trotuar se transformă într-o adevărată aventură pentru pietonul nevoit să facă slalom printre mașinile de pe trotuar și carosabil, între care nu sunt decât vreo câtiva centimetri.
Toate acestea se întâmplă sub nasul polițiștilor care „sunt ocupați cu alte probleme mai serioase, cum ar fi amendarea bătrânilor care traversează neregulamentar sau a șoferilor care staționează 1 minut pe dreapta, fără să încurce pe nimeni”, după cum scrie un cetățean nemulțumit pe un site de socializare.

GALERIE FOTO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

11 comentarii

 1. Halal! Conteaza cine da mai multa spaga la analfabetii aia de politisti !Off…. De aia am ajuns in halu in care suntem oameni buni…

 2. Nici pe cel de vizavi nu se poate circula..acolo sunt locatarii, de’…doar nu o sa ceara bani de la aia …o luati pe urmele lu DD Otv…nici la piknic nu se circulă sau la ispas , tess samd ..peste tot in oras avem problema asta…vina e a primăriei nu a celor care fac ceva in orasul asta..da trebuie sa dam cu noroi pe cineva..

 3. De’ daca nu se marca banu’..o luati pe urmele lu’ DD..Nu se vede si trotuarul de vizavi, dar acolo sunt parcati locatarii blocurilor…sau la piticu,ispas,picnic si tess. Sau prin centru pe unirii la mc’d …vina e a primăriei ca nu fac parcări..

 4. Numa bani visati ftutuva n gura.. Ato pus uamenii sa posteze. Luati dreacu masinile de pe trotuar nesimtitilor ca nu pua sa treaca nevasta mea cu copilu

 5. Geo-ule, in ce limba vorbesti, internautule?
  Ba, tu ori esti ceva extraterestru? :))

  Vinovati de treaba asta, nu sunt nici oamenii care parcheaza, nici primaria, nici cel care are pub-ul, ci aia care au dat autorizatia de functionare.

  In loc sa behaiti ca oile aici, mai bine faceti o propunere legislativa sa nu mai fie autorizate unitati de alimentatie publica, daca nu au si parcare asigurata pentru minim 30% din locurile pentru care se autorizeaza unitatea.

  Da e greu sa ganditi voi. Mai bine mai behaiti oleaca.

 6. S-au activat postacii de la o Beothers? Lasati amenitarile, securistilor! Traiti ca acum 50 de ani, n-aveti asfalt, trotuare si o chifla-n stomac! Va deranjeaza asta ca zice lucrurilor pe nume?! Asa e, sunteti nesimtiti toti care parcati asa, si nu numai acolo, ci in intreg orasul. Moldoveni prosti!!!

 7. Mai nou, daca scoti la iveala niste nereguli, esti amenintat cu puscaria? :)))) Bah scarbosilor, nu v-ati saturat, mah de comunism si de pesedism?! Presa nu mai poate sa taca mult ma, analfabetilor cu ceafa creata! Zi-i inainte Sontica, nu te lasa..

 8. Nu e de vina localul, e de vina soferul (buzoianul de rand). Nu am treaba cu conducerea localului, am fost de cateva ori acolo in calitate de client dar mereu am parcat regulamentar. Din pacate cam asa se merge la noi, nu se da vina niciodata pe cauza. Si eu am probleme cu gunoiul in fata blocului si toti dau vina pe tinganii care rascolesc in gunoaie, dar niciodata pe romanii care arunca gunoiul langa tomberoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: