EducaţiePoliticăȘtirile zilei

FOTO: Pe unde s-au plimbat politicienii Buzăului în prima zi de școală

Deschiderea noului an școlar a constituit un bun prilej pentru politicienii Buzăului de a-și transmite urările lor elevilor și dascălilor în anul 2016-2017.

Primul care a apărut pe paginile ziarelor a fost primarul Constantin Toma. Alături de șeful PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, Toma a fost prezent la festivitatea de deschidere a noului an școlar în curtea Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Buzău. Cei doi au rostit și discursuri, în cadrul cărora au dat asigurări că autoritățile vor sprijini reabilitarea clădirii liceului, care este și monument istoric.

Tot luni dimineață, dar la 30 de kilometri distanță de Buzău, a trecut pragul școlii și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. Alături de primarul Sorin Cârjan, el a luat parte la festivitatea de deschidere a anului şcolar în Râmnicu Sărat, la Școala Gimnazială „Dr. Ilie Pavel”, fosta şcoală generală nr. 3.

„Prima zi de şcoală este una plină de emoţie, pentru că de fiecare dată ne aducem aminte de momentele în care treceam şi noi, timizi, pragul şcolii. Urez mult succes în acest an şcolar atât elevilor, cât şi doamnelor şi domnilor profesori, dar şi părinţilor care, de multe ori, sunt mai emoţionati decât cei mici”, a scris Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button