Știrile zilei

Au luat „ATITUDINE”

ATITUDINE!” , PROIECT COMUN AL POLIŢIŞTILOR ŞI LICEENILOR

La acest sfârşit de săptămână a avut loc lansarea proiectului “ATITUDINE!” , realizat în parteneriat de ofiţerii specialişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii cu elevi şi cadre didactice ai Liceului de Arte “Margareta Sterian” Buzău.

Iniţiativa se înscrie în suita de acţiuni preventive derulate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău în vederea promovării şi adoptării de către adolescenţi  a unei atitudini civice, dar mai ales antiifracţionale.

Totodată, acţiunile au ca obiectiv informarea adolescenţilor şi conştientizarea la un nivel cât mai apropiat de realitate, de către aceştia, a efectelor distructive ale consumului de substanţe narcotice, alcool şi tutun.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Bine ca l au ales pe Vlaicu Tudor printre aceeia, fumeaza, bea si se drogheaza zilnic daca nu saptamanal hahahah bravo Buzau si DIICOT

    1. Ha, ha, ha …. sa inteleg ca esti tovarasul lui si mergi si tu pe de-astea, daca-l cunosti asa de bine. Sau e faza aia cu strugurii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button