AdministrațieȘtirile zilei

FOTO: Prima de acest gen a ajuns în Micro XIV. Iată cum arată!

Municipalitatea și societatea de salubritate din Buzău au găsit o soluție pentru cartierele în care nu se pot amenaja rampe de gunoi îngropate. Un alt sistem a fost adus astăzi în Buzău, prima platformă fiind amplasată experimental în cartierul Micro XIV.

„Împreună cu societatea RER încercăm să implementăm un nou sistem de platforme de gunoi în municipiu, în zonele unde nu este posibilă amplasare de platforme îngropate, componentă a proiectului de modernizare a tuturor sistemelor de colectare a deșeurilor din oraș. O primă astfel de platformă ce asigură colectarea selectivă și securitatea deplină împotriva căutătorilor în gunoaie a fost amplasată experimental în Cartierul Micro XIV.”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe Facebook.

Anul trecut, municipalitatea și RER Buzău au amenajat rampe îngropate în trei zone „fierbinți” în oraș: Biserica „Greci”, strada Tunel și Hotel Coroana. Aici, fostele amplasamente erau adiacente locurilor de joacă sau fuseseră amenajate prea aproape de locuințe.

După rezultatele mulțumitoare, Primăria a promis că va continua „îngroparea” rampelor de gunoi și în alte cartiere.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button