Știrile zilei

FOTO: S-a deschis noul mall de la ieșirea din Buzău

Astăzi, cu puțin timp înainte de ora 10:00, s-a deschis noua aripă a mall-ului de la ieșirea din Buzău spre Râmnicu Sărat. Peste trei sute de buzoieni au așteptat în fața ușii deschiderea mall-ului, pentru a se bucura de reducerile anunțate de oficiali.

  • Fotografierea interzisă.

Reprezentanților presei le-a fost interzisă fotografierea incintei centrului comercial construit în continuarea vechiului Carrefour: „Este o proprietate privată!”, a fost argumentul unui dintre directorii magazinului.

În noua aripă a mall-ului funcționează douăzeci de noi magazine. Legătura cu vechiul mall se face printr-un culoar amenajat pe locul fostului Intersport.

Cel puțin pentru noi, atitudinea conducerii este inexplicabilă, asta dacă nu vorbim doar despre o problemă de comunicare existentă la nivel local. Spunem asta deoarece presa locală a preluat și difuzat comunicatele de presă transmise de oficialii de la București, în care se anunța deschiderea mall-ului și ofertele pregătite.

Presa a fost vehiculul principal de difuzare a informațiilor referitoare la eveniment, dar acest lucru pare că nu mai contează după îndeplinirea obiectivului.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button