Știrile zilei

FOTO: S-au aprins luminițele de Crăciun în Buzău!

O feerie de lumini. Așa arată centrul municipiului Buzău, după ce autoritățile au aprins iluminatul festiv de pe platou, în prezența a peste două mii de buzoieni.

Aprins cu o oră mai târziu decât se preconizase (ora 18:00) iluminatul festiv a bucurat privirile celor prezenți. O plasă de lumini amplasată în centrul Pieței Dacia luminează întregul platou, în timp ce brazii și decorațiunile de pe lateral străjuiesc peisajul.

Buna dispoziție a fost asigurată de artiști locali și ansambluri vocal-instrumentale din care nu au lipsit Fanfara Diviziei 2 Infanterie „Getica”,  Ansamblul de dansuri „Crăițele”, Ansamblul „Ștefan Vodă”, și Nemuritorii.

Iluminatul festiv a fost aprins de câțiva copii invitați pe scenă de primarul Constantin Toma, moment urmat la scurt timp de intonarea Imnului Național de către corul Lyra din Buzău.

Distracția va continua pe platou până pe 31 decembrie, atunci când autoritățile pregătesc un mega-spectacol de Revelion.

FOTO: Mihai Șontică

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

  1. O tiganie, Buzaul nu mai a progresat deloc, orasul arata ca acum 30 de ani. Targul asta e pentru spalat bani, nu pentru oameni, nu ai ce vede in el, arat deprimant.

  2. baaaaa ce dreaq e tigania aia de plasa ma zici ca e de la mamaia de la Vadu Pasi :)))) Baaaa imvatati dreaq si de afara de aia pleaca diaspora saracilor vau omorat sugativele astea de politiceni

  3. Hai la mocangeala in lupa mea! Ce m as bucura sa vina diaspora acasa si sa se pise pe voi.. fripturistilor!!! V a ameteste asta cu un mic si o berr…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close