PoliticăȘtirile zilei

FOTO/ Social-democrații, reuniți în ședință la Consiliul Județean: „E timpul să facem curățenie!”

Toată suflarea pesedistă a fost prezentă joi la Consiliul Județean, acolo unde a avut loc ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Buzău. * PSDSocial-democrații au adoptat o serie de prevederi referitoare la alegerile din acest an, cele mai importante referindu-se la colaborarea cu UNPR, susținerea actualilor primari și a candidaților care corespund din punct de vedere al integrității. * Fostul lider PSD, primarul Constantin Boșcodeală, nu a participat la ședință. *
„PSD e puternic și are oameni de calitate”. Este semnalul pe care vor să îl transmită social-democrații buzoieni, reuniți astăzi în ședință la Consiliul Județean, pentru a dezbate probleme legate de organizarea alegerilor, de integritatea candidaților și de o eventuală alianță în alegeri cu UNPR. Fără fostul lider, Constantin Boșcodeală, PSD-ul de la Buzău a vrut să parcă să demonstreze azi că un partid trebuie să meargă mai departe pentru binele comun și succesul în alegeri, indiferent de încercările a care este supus:
„Avem în PSD oameni foarte buni, oameni care au muncit, care au venit cu propuneri de proiecte și au ajutat la implementarea lor, oameni cu inițiativă și spirit civic. Aceștia merită și trebuie susținuți. PSD este un partid puternic, cu oameni de calitate, oameni care vor și pot să PSD Buzauschimbe în bine comunitatea din care fac parte”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.
În ceea ce privește candidații la funcția de primar, președintele PSD Buzău a arătat că prima opțiune a partidului o reprezintă, fără echivoc, primarii în funcție. În același timp, PSD nu va mai susține, la alegerile din acest an, membri ai aceleiași familii pe liste la consiliile locale sau la alegerile parlamentare. De asemenea, nu vor mai avea susținere nici membri ai familiilor care activează la partide diferite. În același timp, PSD a anunțat că va elimina dintre candidați si pe aceia care au firme care se află în relații contractuale cu Consiliul Județean sau cu primăriile, pentru a elimina astfel orice fel de suspiciune sau problemă.
„A venit timpul pentru schimbare, iar cine nu înțelege acest lucru nu mai are ce căuta alături de noi. Este timpul să facem curățenie și să 12650790_183754945314132_7256343052044055897_naducem în fața alegătorilor numai pe aceia care pot aduce plusvaloare comunităților din care fac parte și care înțeleg că se află acolo pentru a servi cetățenilor, nu propriilor interese”, a declarat Marcel Ciolacu.
În ceea ce privește relația cu UNPR, situația a fost tranșată după votul din plenul Comitetului Executiv. Astfel, PSD va merge la alegeri pe liste separate.

12670097_183754951980798_4440926598771895649_n

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Vai de ei!!! :))) gata AMR 10 zile!!! Va pleaca capul di tuti capii p–liiii!!! :))) Marcelica n-ai nicio sansa picati toti in cap!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: