Știrile zilei

FOTO: Spulberat de mașină pe DN 2B!

Conduceți cu prudență, iar pe timp de noapte acordați atenție sporită! Un șofer buzoian și-a avariat mașina după ce un porc mistreț i-a sărit în față pe șoseaua care leagă Buzăul de localitatea Spătaru.

Evenimentul rutier soldat cu pagube materiale s-a produs pe DN 2B, în jurul orei 20:00. Proprietarul autoturismului Renault circula liniștit în momentul în care s-a trezit cu un porc mistreț ieșindu-i în față dintr-un lan de porumb.

Neputând evita impactul, bărbatul a izbit animalul, care a murit pe loc. Când a văzut daunele produse la autoturism, șoferul și-a pus mâinile în cap.

Șoferii sunt sfătuiți să regulile de circulație și să circule cu atenție sporită mai ales pe timpul nopții, atunci când vizibilitatea este scăzută. Nu de puține ori animalele sălbatice apărute noaptea pe șosele au dus la accidente grave, unele dintre ele soldate cu pierderea de vieți omenești.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: