Știrile zilei

FOTO: Un buzoian a condus o epavă tocmai din Ungaria!

Zilele trecute, un șofer din Buzău a reușit să întoarcă privirile tuturor participanților la trafic. Și nu cu vreun bolid, așa cum ați putea crede, ci cu o epavă de mașină pe care a bușit-o într-un grav accident produs în Ungaria.

Șoferul buzoian a fost implicat într-un accident rutier pe o autostradă din Ungaria şi a decis că este mai ieftin să se întoarcă cu microbuzul distrus pe roţi, decât să îl transporte pe o platformă, scrie observator.tv.

Totul s-a întâmplat, ieri, pe autostrada M7 din Ungaria, acolo unde şoferul buzoian, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în Buzău, a fost implicat într-un accident. În urma evenimentului, microbuzul şoferului buzoian s-a răsturnat şi a fost efectiv distrus. Maşina a fost preluată de o platformă de la locul accidentului, iar ulterior, şoferul a decis că este mai ieftin să se întoarcă acasă, în România, la volanul microbuzului.

El a încercat să repare ce a putut la maşină, a legat partea din spate (care a fost efectiv smulsă în urma impactului) şi şi-a văzut de drum. Mai mulţi şoferi l-au văzut pe buzoian în timp ce conducea pe autostradă maşina care reprezenta un adevărat pericol pentru trafic.

Românul a condus aproape 1.000 de kilometri microbuzul distrus, fără să fie luat la întrebări nici măcar la frontieră. Microbuzul distrus a fost fotografiat de alţi şoferi atât pe autostradă, cât şi într-o benzinărie din Ungaria, iar apoi pe autostrada A1, în apropiere de Arad.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5