Știrile zilei

FOTO: Un buzoian a condus o epavă tocmai din Ungaria!

Zilele trecute, un șofer din Buzău a reușit să întoarcă privirile tuturor participanților la trafic. Și nu cu vreun bolid, așa cum ați putea crede, ci cu o epavă de mașină pe care a bușit-o într-un grav accident produs în Ungaria.

Șoferul buzoian a fost implicat într-un accident rutier pe o autostradă din Ungaria şi a decis că este mai ieftin să se întoarcă cu microbuzul distrus pe roţi, decât să îl transporte pe o platformă, scrie observator.tv.

Totul s-a întâmplat, ieri, pe autostrada M7 din Ungaria, acolo unde şoferul buzoian, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în Buzău, a fost implicat într-un accident. În urma evenimentului, microbuzul şoferului buzoian s-a răsturnat şi a fost efectiv distrus. Maşina a fost preluată de o platformă de la locul accidentului, iar ulterior, şoferul a decis că este mai ieftin să se întoarcă acasă, în România, la volanul microbuzului.

El a încercat să repare ce a putut la maşină, a legat partea din spate (care a fost efectiv smulsă în urma impactului) şi şi-a văzut de drum. Mai mulţi şoferi l-au văzut pe buzoian în timp ce conducea pe autostradă maşina care reprezenta un adevărat pericol pentru trafic.

Românul a condus aproape 1.000 de kilometri microbuzul distrus, fără să fie luat la întrebări nici măcar la frontieră. Microbuzul distrus a fost fotografiat de alţi şoferi atât pe autostradă, cât şi într-o benzinărie din Ungaria, iar apoi pe autostrada A1, în apropiere de Arad.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close