Știrile zilei

FOTO: Un şofer băut a distrus azi-noapte poarta Crângului

[quote_box_left]UPDATE: Șoferul autoturismului, un tânăr de 29 de ani, din Pogonele, s-a prezentat în urmă cu puțin timp la poarta Crângului. El a declarat că s-a speriat de accident și a fugit, însă, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.18 mg/l alcool pur în aerul expirat. [/quote_box_left]
Viteza, neatenția, probabil și alcoolul la volan au alcătuit rețeta unui accident produs azi-noapte în fața Crângului, soldat cu pagube 12834937_765912676872874_1184319154_nmateriale. Exact ca acum doi ani, poarta din fier forjat a parcului a fost efectiv smulsă de autoturismul care, venind de pe B-dul Bălcescu, și-a constinuat deplasarea pe trotuar și mai apoi pe aleea centrală.
Potrivit IPJ Buzău, tamponarea s-ar fi produs azi-noapte, în jurul orei 01:30.  Conducătorul auto a trecut prin porțile de fier, oprindu-se cu mașina câțiva metri mai încolo, după care s-a făcut nevăzut. Până la această oră nu a fost identificat autorul distrugerii, deși se cunoaște autoturismul condus, un Alfa Romeo. Dacă va fi găsit, șoferul teribilist va fi obligat să plătească pagubele.
În această dimineață, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde desfășoară cercetări. Pe 21 martie 2014, un cetățean turc a rupt din balamale poarta Crângului, după un accident spectaculos, tras la indigo. Acum, ca și data trecută, cade în sarcina autorităților locale să înlocuiască panourile înalte de 3 metri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button