Știrile zilei

FOTO: Un tânăr a rămas fără mașină după un incendiu violent

Inițial era o altă știre despre o mașină care se aprinde în mers. Bad things happens, am fi zis mulți.

Dar, ajuns la fața locului, am descoperit altceva. Un tânăr cu un Cielo, privind cu tristețe la mașina care i-a fost tovarășă atâta vreme. Cred că mulți dintre noi am fi trântit și bușit, invocând Divinitatea sau dând vina pe Ea pentru răul care ni s-a întâmplat.

Nu e și cazul tânărului nostru. La el am văzut doar regret și mâhnire, dar niciun pic de răutate. Felul în care reacționăm la necazuri spune multe despre noi.

„Trecusem de Bazar când mi-a ieșit o flacără de sub capotă.”

De obicei, prezența unui reporter cu camera video la un eveniment neplăcut este interpretat drept un act de agresiune. Sunt și cazuri precum cele de față, când stai de vorbă cu persoana păgubită și nu îți vine să crezi cât poate fi de cooperantă.

Acum, tânărul trebuie să plătească și o platformă care să-i ducă mașina – cel mai probabil – la fier vechi.

Din păcate, lucrurile rele nu ne ocolesc. Azi a fost tânărul din imagini, mâine putem fi noi. Putem să învățăm din lecțiile altora sau putem scuipa venin, așa cum fac unii dintre noi. Putem strânge sau împărți, plânge sau zâmbi, ajutând sau sabotând. Așa cum fac și unii ce-și zic sieși „oameni”.

FOTO:

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

4 comentarii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Unui ștab din asta ingrasat din bani publici nu i-ar fi luat loc bolidul, mama lor de jnapani! Tot amaratul sa traga! Halal dreptate..

  • Domnule Sontica, sunteti un om sensibil. De ce nu faceti ceva pentru cei mai napastuiti?..O asociatie, un centru de sprijin, un loc in care sa ne reunim fortele si sa ii ajutam pe cei mai putin fericiti? V-am scris si in privat. Ma ofer cu tot suportul necesar.

Statistici T5