Administrație Știrile zilei

FOTO: Ziua Poliției Române, sărbătorită în Parcul Crâng

Buzoienii au profitat de vremea caldă de duminică și au mers în Parcul Crâng din municipiu, acolo unde IPJ Buzău și-a etalat o parte din tehnica folosită la intervenții. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Poliției Române, sărbătorite, în fiecare an, pe 25 martie.4
Mascaţi, câini poliţişti, arme, maşini, motociclete, toate au putut fi admirate duminică, de buzoieni, cu prilejul Zilei Poliţiei Române. Evenimentul a fost destinat exclusiv publicului, care a putut admira tehnica de care poliţiştii dispun în executarea misiunilor.
Buzoienii au putea vedea cel mai nou laborator mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru realizarea cercetărilor la locul producerii unor evenimente, precum şi echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale.
Poliţia Rutieră și-a adus și ea echipaje angrenate zi de zi în activităţile de supraveghere şi control al traficului, inclusiv două motociclete. De la această prezentare nu au lipsit echipele mixte, formate din poliţist-conductor şi câine de urmă.
Copiii s-au bucurat de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, care le-au  stat la dispoziţie și le-au răspuns la toate întrebările.

GALERIE FOTO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5