Știrile zilei

FOTOGRAFIA ZILEI: Cum au ajuns buzoienii la cheremul unei firme

Pe 10 iulie am scris acest articol. Găseam atunci inadmisibilă situația de pe strada Alexandru Marghiloman, acolo unde o firmă de gaze a săpat în asfalt, după care a uitat să-și strângă calabalâcul și s-o taie înapoi la București, acolo unde-și are sediul.

Au scrâșnit din dinți și șoferii care trec zilnic prin zonă, pentru că împrejmuirea e fix în intersecție. Ba chiar au citit și unii domni de prin administrație, dar nu s-a sinchisit nimeni să ia măsuri, mai ales că știrea venea de la Șontică. Ia să fi venit de la băieții agreați, să fi văzut atunci ce se executau oamenii și îndepărtau mizeria aia care zace în asfalt de atâta vreme și ne încurcă traficul.

A, era să uit! După încă un telefon, s-a sesizat domnul viceprimar Ionuț Apostu, care chiar se preocupă de problemele astea „neînsemnate” ale orașului. I-a sunat lunea trecută pe cei de la firma de gaze și le-a spus că, dacă în 24 de ore nu își strâng sculele, Primăria le va da amendă.

Au trecut șapte zile de atunci, iar gărdulețul galben care nu servește nimănui e tot acolo. Cam atât au valorat cuvintele viceprimarului orașului pentru domnii de la firmă.

Să ne trăiești, Buzău! Și să ne ierți că nu putem fi întotdeauna așa cum ți-am promis!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close