CORONAVIRUS

FOTOGRAFIA ZILEI: O nouă piață în Buzău?

Instantaneul zilei vine astăzi de la un cetățean care a reclamat înființarea unei noi piețe în municipiul Buzău. În realitate, este vorba despre comerciantul sezonier care vinde pepeni pe locul situat între hipermarketurile Carrefour și Kaufland și care, profitând de acordul de teren pe care îl deține până pe 30 septembrie, a expus spre vânzare și legumele pe care le-a mai găsit prin grădină.

„Țigănie in cel mai populat cartier al Buzaului!!!! De la cine o fi luat aprobare? Trimiteți-le să le vadă și domnul primar!”, ne-a scris buzoianul nemulțumit de panorama creată.

Contactat de „Reporter Buzoian”, viceprimarul cu atribuții pe domeniul comerț, Andrei Neder, a dat asigurări că legumele vor dispărea astăzi, urmând ca și contractul pentru pepeni să se încheie la sfârșitul lunii.

De asemenea, municipalitatea se gândește serios ca la anul să nu mai emită acord de teren pentru punctul de vânzare de la Carrefour. Nu este nici în favoarea participanților la trafic, mulți dintre clienți oprind mașina pe banda de lângă bordură pentru a-și cumpăra pepeni, nici în favoarea orașului, care are de suferit la capitolul imagine.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

5 comentarii

  1. Cred ca ar fi o idee excelenta infiintarea unei pite in acesta zona.O lovitura data celor doua magazine care vand produse de 2 mai scumpe ca in piata.
    Dar noi suntem romani…daca vedem unul de-al nostru dam cu piatra.
    Sau reclamatia e facut de cei care administreaza supermagazinele?

  2. Oameni frustrati,pai sa ii inchisa si pe cei dupa transilvaniei si pe cei de la marginile satelor,ca isi expun legumele lor pe perimetrul statului.Omul acela am inteles ca avea autorizatie,deci respecta legea.Nu cred ca un singur om poate sa distruga venitul omului doar printr-o postare pe net.Este inacceptabil,am devenit niste frustrati,omul acela vinde acolo de ani buni.

    1. Comerciantul respectiv are acelasi tip de expunere si in cartierul Dorobanti in fata magazinului Profi, obturand circulatia cetatenilor pe trotuar. Taraba acestuia se afla exact in fata refugiului pentru mijloacele de transport in comun. Pe refugiul respectiv isi parcheaza si masinile cu care face aprovizionarea. Usor, usor, si-a intins produsele de-a stanga si de-a dreapta chioscului. Deci, nu este cazul sa ii plangeti de mila, ”ajutoarele” lui vin tot de la cei care elibereaza autorizatiile.

  3. Incercati domnilor sa ii ajutati pe cei care intr-adevar muncesc pe camp si beau apa calda vara cand afara temperaturile sunt de 50 grade, nu pe bisnitari si pe putori…Toate putorile si toti bisnitarii fac bisnita si castiga mult mai mult decat cel care din februarie pana in noiembrie munceste din greu…Asa e si in Piata centrala, asa e peste tot….Cel care munceste din greu e obligat sa vanda bisnitarilor si tiganilor pe pret de nimic , iar acestia din urma pun adaos de 200-300%…Dar nu intereseaza pe nimeni acest aspect….Nimeni nu mai vrea sa mai munceasca in tara asta , toti vor numai sa primeasca de la stat si sa faca bisnita…Pacat…Nu mai iesim asa din rahatul in care suntem nici in 200 ani….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button