Administrație

FOTO/VIDEO: Desfășurare de forțe în acordurile fanfarei militare, azi la Aurora Shopping Mall

Preț de câteva zeci de minute, Mall Aurora Buzău a răsunat de acordurile fanfarei militare, centrul comercial fiind gazda unei demonstrații a militarilor buzoieni cu ocazia sărbătoririi Zilei DSC_0770Forţelor Terestre.

La iniţiativa Diviziei 2 Infanterie „Getica”, militarii din Garnizoana Buzău au prezentat astăzi buzoienilor la Complexul Comercial „Aurora Shopping Mall” din Buzău, o expoziţie de armament, tehnică militară şi echipamente din dotarea unităţilor de comunicaţii şi informatică, geniu, paraşutişti, forţelor speciale, doi câini specializaţi în depistarea dispozitivelor explozive dar şi roboţi folosiţi la dezamorsarea acestora pe acordurile fanfarei militare.

  • Buzoienii care au trecut pragul centrului comercial s-au fotografiat cu militarii, s-au jucat cu patrupezii specializați în depistarea dispozitivelor explozive și au ascultat muzica fanfarei militare, care a răsunat minute bune.

„La activitate a fost prezentă alături de poporul român, îmbrăcat în haine de sărbătoare, Biserica – călăuza spirituală a poporului român – plenitudine de viaţă dumnezeiască, Armata –  garantul suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale şi Drapelul de Luptă – simbol al tradiţiilor eroice ale poporului român, al onoarei, vitejiei, gloriei militare şi demnităţii românilor de pretutindeni, a transmis comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă dr. Lucian Foca.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close