ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Fructe periculoase, retrase de la vânzare din magazine din Buzău

Săptămâna și produsul retras de la comercializare, din cauza nivelului ridicat de substanțe toxice pentru organism. Oficialii ANSVSA anunță că au retras de la vânzare pepeni vânduți în două lanțuri de magazine din România, care au puncte de lucru și la Buzău.

După ce săptămâna trecută a fost retras de la vânzare un sucul cu mere și vișine, comercializat în magazinele Kaufland, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunță că au fost descoperite nereguli și la pepeni vânduți în magazinele Carrefour și Metro din toată țara, inclusiv la cele din Buzău.

Motivul rechemării este „depașirea valorii admise de reziduuri pesticide ‐ Bromopropilat și Imidacloprid”, după cum se arată în comunicatul ANSVSA.

Cei care au cumpărat pepeni din supermarket în perioada respectivă sunt sfătuiţi să nu-i consume și să-i returneze, până pe data de 13 mai 2022, pentru că le vor fi restituiţi banii în baza bonului fiscal.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. Bă eu cred că ne considerați cretini. Cine draku va cumpăra un pepene să îl mănânce după câteva zile. Cei de la ANVdracisăîiia să facă acele controale înainte să ajungă marfa la raft. Așa a fost și cu banane acum ceva timp.

  2. Cum se face că otrava ajunge la raft, este consumată de client și apoi se descoperă ca prin magie că e otrăvită.
    Evitați magazinele corporatiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button