Utile

Frumos și confortabil: 3 stiluri pentru acasă pentru femei la modă

Dacă stai acasă, nu înseamnă că trebuie să porți doar articole vestimentare care își îndeplinesc pe deplin funcționalitatea, însă nu și aspectul estetic. Mai ales dacă ești o iubitoare a modei, încearcă să îmbini utilul cu plăcutul și să alegi articole vestimentare și papuci de casa dama care îți permit să te simți confortabil, dar în același timp să fii frumoasă, să te simți bine în pielea ta. Nu este greu să alegi papucii de casă perfecți din acest punct de vedere, însă este nevoie să cunoști câteva câteva aspecte legate de modă și stil. Iată care sunt acestea.

Papucii de casă pentru femei – trendul din acest sezon rece 

După ce ai petrecut o întreagă zi pe tocuri, nimic nu este mai confortabil pentru picioarele tale să se relaxeze într-o pereche de papuci de casa dama dintr-un material plăcut, dar care au și un aspect stilat, mai ales dacă ești o iubitoare a modei.

Papucii de casă trebuie să fie, într-adevăr, rezistenți și călduroși, dar nici aspectul acestora nu este de neglijat. Poate că vrei chiar să îți asortezi modelul de papuci de casă ales cu celelalte articole vestimentare de casă, iar pentru aceasta trebuie să ții cont inclusiv de culoare.

Papucii de casă cu un design clasic, minimalist sunt de preferat în acest sezon, însă papuci în culori variate care să înveselească atmosfera de acasă. De asemenea, sunt preferați papucii cu blană artificială care combină originalitatea și confortul într-un stil aparte.

Papucii de casă tip saboți în culori diverse 

O alegere universală, s-ar putea spune, papucii de casă tip saboți pot fi aleși oricând pentru completarea ținutelor lejere de casă. Acești papuci oferă nu numai diversitate și stil ținutelor confortabile de acasă, ci și protecția adecvată picioarelor. Preferă un model de papuci de casă colorați pe care să îi porți atunci când desfășori activitățile casnice de-a lungul cărora vei prefera, cu siguranță, să te simți protejată, înainte de toate.

Papucii de casă moi, cu aspect pufos 

În varianta de papuci joși sau înalți, cu exteriorul în diverse culori și cu interiorul extrem de călduros, papucii de casă moi, cu un aspect pufos sunt perfecți mai ales pentru acele femei care doresc să beneficieze de confortul termic absolut. Dacă simți că picioarele tale sunt tot timpul reci, o pereche de papuci de acest fel te va învălui în căldura pe care o oferă lâna sau căptușeala pufoasă din microfibră.

Mai mult decât confort, acești papuci de casă îți vor oferi șansa de a fi stilată chiar și atunci când ești acasă, desfășurând activitățile gospodărești obișnuite.

Papucii de casă tip șosetă 

O variantă mai simplă a papucilor pufoși, dar la fel de călduroasă și confortabilă, papucii de casă tip șosetă reprezintă o alegere versatilă. Atunci când dorești o pereche de papuci care să îți ofere șansa de a te mișca în deplină libertate, o pereche de papuci care nu prezintă niciun impediment în calea ta chiar și atunci când te miști non-stop, dar și o pereche de papuci care îți oferă posibilitatea de a fi stilată chiar și atunci când ești acasă…aceștia sunt papucii tip șosetă.

Pe cât de simplu este conceptul, pe atât de confortabil, dar și de deosebit din punct de vedere estetic este efectul pe care îl oferă acești papuci de casă potriviți pentru femeile care iubesc confortul și moda și vor să beneficieze de amândouă din plin.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button