Știrile zilei

Fugar arestat în municipiul Buzău, după o faptă abominabilă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna buzoiană Pardoși, a ajuns după gratii după ce, luni la rând, ar fi întreținut relații sexuale cu sora sa cu trei ani mai mică. Bărbatul a fost arestat și ar putea petrece ani grei după gratii.

Incestuoasa relație s-ar fi consumat luni la rând chiar sub ochii părinților și al celeilalte surori. Cei trei copii locuiesc împreună cu părinții lor într-o singură cameră, iar localnicii spun că în casa familiei se petreceau lucruri îngrozitoare.

După ce în sat s-a speculat că tatăl alcoolic ar fi profitat de una dintre fiicele sale, sătenii au primit, săptămâna trecută, o altă veste oribilă: fiul familiei, un tânăr de 23 de ani, era acuzat de mamă că ar fi întreținut relații sexuale cu cealaltă soră.

Totul ar fi ieșit la iveală după ce tânăra ar fi aflat că nu poate face întrerupere de sarcină, fiind deja însărcinată în șase luni. Pe data de 10, mama lor a depus plângere la poliție, moment în care tânărul s-a făcut nevăzut.

Trei zile mai târziu, polițiștii l-au identificat și reținut pe raza municipiului Buzău, unde tânărul încerca să se ascundă. El a fost reținut pe loc și prezentat instanței, care a admis cererea de arestare a sa pentru următoarele 30 de zile.

Se pare că agresiunea sexuală în urma căreia fata a rămas însărcinată s-a consumat în luna octombrie. Tânăra este cunoscută cu retard mintal și nu s-a putut apăra în fața brutei care îi este frate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. La pușcarie cu nemernici(tata si fiu)
    Rusine.alte familii au de toate mai putin sansa de a avea copii!
    Ce fac autoritatile abilitate din Buzau???
    Ia verifica reportere continuarea cazului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button