Știrile zilei

„Fula” iese astăzi din închisoare | Buzoianul de 33 de ani, pe lista „Most wanted” a politiei

În această după-amiază se liberează condiționat din penitenciarul Mândrești Aurelian Florin Manole, zis Fula, buzoianul care, timp de doi ani, a reușit să pună pe jar autoritățile din România. Tânărul de 33 de ani fusese condamnat la cinci ani de închisoare cu excutare pentru fraude informatice, însă oamenii legii au trecut prin furcile caudine până au reușit să-l prindă și să-l încarcereze.

În 2015, Aurelian Florin Manole a reușit să țină în șah autoritățile din țară timp de doi ani. La nici 30 de ani, buzoianul a devenit capul listei „Most wanted” pentru polițiștii români, cea mai gravă acuzație fiind constituirea unui grup infracțional care se ocupa de clonarea de carduri.

În anul 2015 înainte de a primi 5 ani de închisoare cu executare, Fula a dispărut din țară, fiind dat în urmărire internatională.  De pe contul său de Facebook, el le-a râs în nas autoritătilor din România, postând fotografii din Bolivia sau din alte locuri exotice în care se afla. După doi ani de căutări, Fula s-a predat, fiind introdus în penitenciarul Mândrești, unde l-a avut coleg de muncă pe Cristi Bîgiu.

Cazul Fula. De la paradisul bolivian la munca în penitenciar, pentru câștigul la pedeapsă.

La vremea respectivă, buzoianul a acuzat autoritățile că fac presiuni asupra familiei sale. La un moment dat, el a transmis un mesaj presei, nemulțumit de modul în care a fost relatată povestea sa.

După doi ani de închisoare executați la Mândrești, timp în care a lucrat și a scris, buzoianul este liber din nou. El va trebui să aibă acum o conduită ireproșabilă, având în vedere că a fost liberat condiționat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5