Consiliul Județean Buzău

Funcție nouă la Județ! Tânărul Alexandru Stoica, favorit

O funcție nouă apare în organigrama Consiliului Județean Buzău. Este vorba despre postul de administrator public, poziție justificată printr-o mai bună coordonare și eficientizare a activității aparatului de specialitate. Funcția ar urma să fie ocupată de tânărul Alexandru Stoica, fost subsecretar de stat la Dezvoltare Regională și Fonduri Europene.

Administratorul public are ca sarcini principale coordonarea aparatului de specialitate al Consiliului Județean, coordonarea serviciilor publice de interes județean, exercitarea calității de ordonator principal de credite, elaborarea și managementul proiectelor de dezvoltare instituțională și locală, coordonarea activității de absorbție a fondurilor europene.

Numărul de posturi va rămâne același, adică 251. De asemenea, se menține și numărul de 207 funcții publice aprobate până în prezent.

Se pare că postul va fi ocupat de Alexandru Stoica, un tânăr care a confirmat în mai multe posturi cheie din administrația locală și centrală. În martie 2017 a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, însă a lucrat la Consiliul Județean Buzău din 2013.

A fost, pe rând, inspector și consilier la Direcția de Administrare a Patrimoniului și Investiții din instituție. Prin dispoziția președintelui Neagu, a asigurat legătura dintre Consiliului Județean și Ministerul Dezvoltării Regionale.

„Postul e înființat, numirea o va face viitorul președinte al CJ Buzău. Vă pot spune că dacă voi fi ales eu, administrator public îl voi numi pe tânărul Alexandru Stoica”, a anunțat Emanoil Neagu, după ședința de astăzi

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: