Știrile zilei

Furnicar pe A7 | Peste 1600 de oameni lucrează la construcția autostrăzii, de la Buzău la Râmnicu Sărat

Peste 1600 de muncitori și aproape 500 de utilaje lucrează la construcția autostrăzii A7, porțiunea cuprinsă între municipiile Buzău și Râmnicu Sărat. Este concluzia reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău, care au efectuat o vizită în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor de pe șantierele viitoarei autostrăzi A7.

Vizita celor de la DRDP a confirmat ritmul excelent în care se lucrează pe porțiunile construite de firmele omului de afaceri român Dorinel Umbrărescu.

Zilele trecute, reprezentanții DRDP au verificat două loturi construite de UMB: pe cel cuprins între Buzău și Vadu Pașii și cel de la Vadu Pașii la Râmnicu Sărat, pe care s-a turnat deja și asfalt. În ambele cazuri, reprezentanții DRDP au întâlnit furnicare de oameni și de utilaje.

Pe porțiunea viitoarei autostrăzi de la Buzău la Vadu Pașii lucrau 849 de oameni și 252 de utilaje, în timp ce pe tronsonul Vadu Pașii – Râmnicu Sărat se aflau la lucru 800 de oameni și 243 de utilaje.

Practic, pe porțiunea de 35 de kilometri ,cuprinsă între Buzău și Râmnicu Sărat, se aflau peste 1600 de muncitori și aproape 500 de utilaje.

Stadiul lucrărilor este avansat în cazul ambelor șantiere, dat fiind termenul la care au început efectiv lucrările. Pe tronsonul 1 se înregistrează un progres al lucrărilor de 12%, iar pe al doilea tronson lucrările au ajuns la 13%.

Companiile omului de afaceri român Dorinel Umbrărescu se ocupă de construcția unui număr de 10 loturi din cele 13 în care este împărțită autostrada, de la Buzău până la Pașcani.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button