Știrile zilei

Furt, conducere fără permis, goană nebună | „Isprava” unui buzoian de 16 ani

Un buzoian în vârstă de 16 ani s-a ales cu dosar penal după ce a furat mașina unei societăți comerciale și a pornit, într-o goană nebună, pe drumurile pubice. Polițiștii l-au depistat în timp ce conducea cu 135 km/h pe raza municipiului Buzău.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, minorul s-a urcat la volan fără încuviinţarea proprietarului autovehiculului.:

În acest caz este vorba de un minor în vârstă de 16 ani, din Buzău, care a fost depistat pe Şoseaua Vadu Paşii în timp ce conducea un autoturism aparţinând unei societăţi comerciale, depăşind viteza legală. Tânărul, care a comis o succesiune de acte infracţionale pentru a conduce, deţine şi recordul de viteză al zilei de ieri, maşina condusă de acesta fiind înregistrată de aparatul radar cu 135 km/h în timp ce rula pe Şoseaua Vadu Paşii, în municipiul Buzău”, se arată în comunicatul transmis, marţi, de IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără a deţine permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Reprezentanţii Poliţiei au precizat că, în urma activităţilor de combatere a indisciplinei în trafic derulate de poliţiştii rutieri, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 116 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 44.000 de lei.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button