Politică

Gabriel Berca, PMP: „Cristi Bîgiu riscă să-și piardă mandatul!”

Prezent joi la Buzău, pentru a susține o conferință de presă la sediul PMP, fostul ministru de Interne Gabriel Berca a criticat în termeni duri Ordonanța de Urgență care permite aleșilor locali să migreze la alte partide politice decât cele pe ale căror liste au fost aleși.hdr
El a mai atras atenția asupra faptului că primarii, președinții de consilii județene, consilierii locali și județeni riscă să își piardă mandatul dacă aleg să demisioneze din partidele din care fac parte:
„Această situație fără precedent nu va fi lăsată fără urmări (…). Eu îi atenționez și pe primarii și consilierii din Buzău că își riscă mandatul! (…) Înțeleg că și președintele CJ pleacă la PSD. Și el își riscă mandatul”, a precizat fostul ministru.
Berca a mai arătat că Ordonanța de Urgență poate duce la apariția unui partid-stat și a avertizat cu privire la pericolul acestei situații. El a mai vorbit despre investițiiile ralizate la Buzău cu banii atrași de Elena Udrea, în perioada în care a fost ministru al Dezvoltării.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: