Utile

Găinar reținut de polițiști

Joi, 15 februarie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Scutelnici şi Secţiei de poliţie rurală Smeeni, în urma activităţilor specifice desfăşurate au identificat principalul bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2018, bănuitul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Gârbovi, ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit din Scutelnici, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum şi o pasăre.

Persoana în cauză a fost depistată de poliţişti în dimineaţa zilei următoare, imediat după comiterea furtului, iar bunurile au fost ridicate în vederea efectuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, inclusiv prin mijloace criminalistice, poliţiştii au dispus măsura reţinerii celui în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pogoanele, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Prejudiciul în valoare de peste 800 de lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Scutelnici.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button