AdministrațieȘtirile zilei

GALERIE FOTO | VIDEO: A început distracția la Muzeul Județean!

Petrecerea e în toi la Muzeul Județean Buzău. Sute de copii și părinți au umplut curtea instituției din subordinea Consiliului Județean. Se cântă colinde, se împart daruri, este așteptat Moș Crăciun și – poate cel mai dorit moment – spectacolul de artificii din final.

Joi, 22 decembrie, Consiliul Judetean Buzău organizează, la Muzeul Judetean, o serie de activități prevăzute în calendarul sărbătorilor de iarnă. Evenimentele fac parte dintr-un lung șir de manifestări dedicate lunii cadourilor, puse în scenă de instituția aflată sub conducerea lui Petre Emanoil Neagu.

Mai întâi, la 15.30, sportivii cu performante deosebite au fost premiați de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. La 16.00, elevii Liceului de Arta ”Margareta Sterian” au susținut un spectacol, pentru ca, imediat după acest moment, Andrada și Cvartetul „Ars Nova” să susțină un concert de colinde.

La ora 17:30 este așteptat și Moș Crăciun, care va împărți daruri tuturor celor prezenți în curtea Muzeului. Finalul activităților este dedicat unui grandios foc de artificii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button