CORONAVIRUS

Gala Vedetelor – VEDETEATRU și-a premiat câștigătorii

Cea de-a XI ediţie a Festivalului buzoian de teatru, care, din 2007, a devenit Gala Vedetelor – VEDETEATRU, s-a încheiat duminică. LIA

Față de alte ediții, anul acesta, interesul manifestat de către publicul buzoian a fost unul crescut, motiv de bucurie pentru organizatori. Dacă la primele ediţii coeficientul de ocupare a sălii era, în medie, de 45%, în ultimii cinci – şase ani, sălile au fost pline. Ca de fiecare dată, la eveniment au participat cunoscuţi critici şi directori de festivaluri din toată ţara, cunoscuţi actori și studenţi.

  • Vedeta acestui an a fost… COMEDIA.

Juriul Publicului, format din: Dan Camer – inginer; unul dintre cei mai fideli spectatori ai teatrului buzoian (preşedinte), Sanda Goga – inspector la Consiliul Judeţean Buzău, Silvia Dinu – asistent medical – psiholog, Alexandru Drăghici – elev, Stelian Ene – nu şi-a divulgat profesia (membri) au acordat următoarele premii:

Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol din cadrul Secţiunii Oficiale a fost oferit Teatrului „Nottara”,  pentru Matrimoniale de Lia Bugnar, un spectacol de Diana Lupescu, cu: Ada Navrot, Crenguţa Hariton, Lucian Ghimişi, Mihai Marinescu.matrimoniale

 La Secţiunea Vedeta de mâine, au fost acordate urtmătoarele premii:

  • Premiul pentru cel mai bun rol masculin a revenit lui Vasile REVNIC(spectacolul – „Îmi place cum miroşi”, de Neil Simon).

Premiul pentru cel mai bun rol feminin a fost acordat  Liei SINCHEVICI (spectacolul – “Prânzul cel lung”de Thornton Wilder).

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: