Administrație

GALERIE FOTO: Aleșii locali au votat astăzi bugetul municipiului Buzău

Undă verde pentru investiții. În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal de astăzi, aleșii au votat bugetul municipiului Buzău. Conform primarului Constantin Toma, bugetul pe anul acesta alocă investițiilor nu mai puțin de 10 milioane de euro.

Edilul a explicat că cei mai mulți bani din bugetul pe 2017 se vor cheltui pentru investiții și salarii, precizând totodată că speră ca anul 2017 să fie primul an al renașterii buzoiene.

„Cei mai mulți bani – 10 milioane de euro – merg pe investiții, după care cei mai mulți bani merg în salarii pentru că am rămas și cu Poliția Locală care a fost în pază la școli. Investiții sunt pentru vreo 20 de priorități. Sper să fie primul an al renașterii buzoiene”, a declarat primarul Constantin Toma.

În cadrul aceleiași ședințe au mai fost aprobate 39 de proiecte de hotărâre, printre care și încetarea acordării normei de hrană pentru polițiștii locali, aprobarea bugetelor pentru instituțiile ce depind de Primărie și unele măsuri privind TransBus și taxele locale.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button