Știrile zilei

GALERIE FOTO: BMW rupt în două / Iată ce a mai rămas din mașina în care un copil de 15 ani și-a pierdut viața

Imagini șocante de la locul accidentului au fost trimise pe adresa redacției de cititorii Reporter Buzoian. * Adolescentul de 15 ani, care conducea mașina cu volan pe dreapta, a decedat, în timp ce un pasager, de aceeași vârstă, este în stare gravă. *
Teribilul accident s-a produs vineri, la prânz, pe DN22, în afara localității Boldu. Din primele informații obținute de polițiști, se pare că un 33adolescent de 15 ani, aflat la volanul unui autoturism BMW aparținând unchiului său, a pierdut controlul direcției pe fondul vitezei excesive, izbindu-se violent de un copac. În impact, copilul a murit, în timp ce pasagerul din stânga-față, un băiat de aceeași vârstă, este în stare gravă la spital.
În imagini se poate vedea că mașina a fost complet distrusă în impact, caroseria fiind efectiv ruptă în două. Angajații de la Descarcerare s-au chinuit minute bune pentru a scoate trupurile celor doi dintre fiarele contorsionate.
Acum, polițiștii trebuie să stabilească dacă mașina a fost încredințată minorului de către proprietarul acesteia sau dacă adolescentul decedat a luat-o din proprie inițiativă. Cert este că teribilismul unui copil a dus la moarte, iar situația putea fi și mai gravă dacă în acel moment, pe șosea se aflau și alte mașini.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!