Educaţie

GALERIE FOTO: Boboceii din Micro III, surpriză pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă

Joi, preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit „Bobocei din Micro III” au fost vizitați de micuții din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă. Oaspeții au avut parte de surprize, de la cele dulci, la cele legate de împodobitul dovlecilor specifici toamnei și Halloween-ului.

Pe parcursul zilei, copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă au stat în băncuțe alături de preșcolarii de la Boboceii, au servit masa, au învățat lucruri noi, dar au avut parte și de nenumărate surprize oferite de copilașii care frecventează grădinița din Micro III și de educatoarele lor, implicate în acest proiect trup și suflet.

La finalul unei zile minunate, copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă au primit în dar fructe proaspete și conserve de legume și fructe în cadrul acțiunii „Dăruiește și primește!” .

Acțiunea care face parte din Strategia Națională de Acțiune Comunitară (SNAC)are scopul de a sensibiliza preșcolarii, cadrele didactice și părinții vizavi de alți copii din alte grădinițe si de a dărui cu generozitate din ceea ce au ei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5