CORONAVIRUS

GALERIE FOTO: Cum se vede județul Buzău la Târgul Internațional de Turism de la Chișinău

Frumusețile județului Buzău se bucură de o atenție deosebită la un târg de turism de la Chișinău, acolo unde, în această perioadă, se află o delegație a Consiliului Județean, în frunte cu președintele Petre Emanoil Neagu.

Consiliul Județean Buzău promovează alături de alte 21 de firme și consilii județene din țară care se regăsesc în standul României obiectivele turistice din județ precum stațiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru, rezervația naturală Vulcanii Noroioși, Geoparcul Ținutul Buzăului, Muzeul Chihlimbarului de la Colți și produsele tradiționale buzoiene precum vinul de pietroasele Cârnații de Pleșcoi și Covrigii de Buzău.

„Consiliul Județean Buzău participă, la invitația Ministerului Turismului, la Târgul Internațional de Turism de la Chișinau, unde promovăm destinațiile turistice din Judeșul Buzău, precum și produsele tradiționale buzoiene. Ne bucurăm că, încă din prima zi a târgului, standul Consiliului Județean Buzău a fost vizitat de un număr mare de participanți”, a scris Petre Emanoil Neagu pe Facebook.

Târgul Internațional de Turism de la Chișinău „Tourism. Leisure. Hotels” are loc în perioada 06-09 aprilie 2017. Este cea mai importantă manifestare internațională specializată din Republica Moldova care prezintă toate segmentele industriei turistice, inclusiv ofertele agențiilor de turism din Moldova și de peste hotare, ale companiilor aeriene, ale administrațiilor centrale și locale care au în gestiunea lor activități turistice, a complexelor hoteliere și balneare, a companiilor de transport.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close