EducaţieȘtirile zilei

GALERIE FOTO: Festivitate de deschidere a cursurilor la Palatul Copiilor Buzău

Palatul Copiilor Buzău și-a deschis porțile pentru elevii buzoieni în cadrul unei festivități desfășurate sâmbătă, începând cu ora 09:00, la sediul de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 20.

Peste două sute de copii, însoțiți de părinți, au trecut pragul unității de învățământ pentru a se înscrie la cursuri sau pentru a urmări programul artistic pus în scenă de elevi ai Palatului.

La festivitate au luat parte primarul municipiului, Constantin Toma, inspectorul școlar general Forina Stoian, inspectorul școlar general adjunct Daniela Palcău, precum și alți reprezentanți ai mediului școlar buzoian. În discursul său, noul director al instituției, profesorul George Vlad, a vorbit despre rezultatele elevilor care se pregătesc la Palatul Copiilor și despre misiunea școlii:

„Este binecunoscut faptul că, an de an, pregătiți de profesorii de aici, elevii noștri participă la concursuri naționale și internaționale de la care se întorc încărcați de premii.  Anul acesta, Palatul Copiilor împlinește 65 de ani de activitate, prilej pentru noi să demonstrăm că el își merită locul între instituțiile de învățământ de elită din Buzău.”, a spus directorul George Vlad.

Preşcolarii şi elevii din ciclul primar, gimnazial și liceal încă se mai pot înscrie la cursurile oferite gratuit de Palatul Copiilor Buzău. Ei pot alege una sau sau mai multe activităţi instructiv-educative din oferta educațională a celor 20 de cercuri existente:

CORPUL A (B-dul N. Bălcescu)

 1. Artă decorativă / Artă populară
 2. Artă plastic – Pictură
 3. Canto popular / Canto clasic
 4. Cultură și civilizație engleză
 5. Dans modern / Dans sportiv
 6. Dans popular
 7. Design vestimentar
 8. Muzică ușoară / Cor – Grup vocal
 9. Prietenii pompierilor
 10. Redacție presă / Radio-TV
 11. Teatru / Film
 12. Teatru de păpuși
 13. Tenis de câmp
 14. Tenis de masă

CORPUL B (str. Transilvaniei)

 1. Aeromodele
 2. Electrotehnică
 3. Informatică / Pagini WEB Programare
 4. Karting – Automodelism
 5. Șah
 6. Foto-Cineclub

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!