Știrile zilei

GALERIE FOTO: Festivitatea de deschidere a anului școlar 2023-2024, la Palatul Copiilor Buzău

Sâmbătă dimineață, curtea Palatului Copiilor Buzău a devenit neîncăpătoare pentru sutele de copii și părinți veniți să ia parte la festivitatea deschiderii noului an școlar. La eveniment au participat prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, și oficiali din Inspectoratul Școlar Județean Buzău, în frunte cu inspectorul școlar general, prof. dr. Daniela Palcău.

Festivitatea de deschidere a cursurilor la Palatul Copiilor Buzău a început cu un scurt moment prezentat de elevi ai cercului de teatru, urmat de discursul directorului instituției, prof. dr. Veronica Trandafir, care le-a urat succes tuturor copiilor și dascălilor în noul an școlar.

La eveniment a participat, pentru întâia dată, prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, care i-a felicitat pe copii pentru implicare și pentru rezultatele obținute de-a lungul timpului, apreciind totodată munca echipei de la Palatul Copiilor Buzău.

Au urmat apoi discursuri ale oficialilor din IȘJ Buzău. Atât șefa învățământului buzoian, prof. dr. Daniela Palcău, cât și inspectorul școlar general adjunct, prof. dr. Andreea Petroșel, au avut numai cuvinte de laudă la adresa tuturor actorilor implicați în munca de la Palat – copii, profesori, părinți.

La festivitate a fost prezentă și Oana Gheorghiu, consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Buzău. Reprezentanta municipalității, care face parte și din Consiliul de Administrație al Palatului Copiilor Buzău, a vorbit despre importanța activităților de tip școală după școală organizate aici.

În fiecare an, începerea cursurilor la Palatul Copiilor Buzău constitutie un motiv de bucurie pentru copii și părinți deopotrivă, datorită numeroaselor cursuri de tip „școală după școală” ce pot fi urmate gratuit aici. Peste 2000 de copii frecventează anual cercurile Palatului Copiilor Buzău.

În continuare, elevii se pot înscrie la cercurile din oferta educațională atât la sediul instituției de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 20, cât și online, la adresa: https://www.palatulcopiilorbuzau.ro/ .

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Palatului Copiilor Buzău și pe pagina de facebook a instituției.


FOTO: Alex Apostol, elev la Palatul Copiilor Buzău

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button