Știrile zilei

GALERIE FOTO: Mascații buzoieni i-au impresionat pe militari

Ministere diferite, țel comun: apărarea țării și protecția cetățeanului.

Echipa Serviciului pentru acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a fost desemnată câștigătoarea competiției CUPA STRUCTURILOR SPECIALE DE INTERVENȚIE – EDIȚIA 2018.  Cu această ocazie, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă Gheorghiță VLAD, le-a oferit plachete luptătorilor SAS Buzău.

În ansamblul activităților desfășurate și dedicate Centenarului Marii Uniri, Poliția Română, prin Serviciul Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, a organizat, în perioada 10 – 14 septembrie 2018, o competiție tactico-aplicativă ce s-a adresat structurilor de intervenție din întreaga țară.

În urma tuturor probelor parcurse, echipa Serviciului pentru acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, a fost desemnată câștigătoarea competiției.

În data de 10 octombrie 2018, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă Gheorghiță VLAD a apreciat efortul depus de Echipa Serviciului pentru acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, oferind plachete de onoare.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.