CORONAVIRUSEconomicȘtirile zilei

GALERIE FOTO: Moda Ursitoarelor a prins și la Buzău | „Ursitoarele Fermecate” sau cum să câștigi bani făcând ceea ce-ți place

Din momentul în care devii părinte, tot ce contează este să îi oferi copilului tău ce e mai bun. Bineînțeles că îl vei sprijini sufletește și material, dar, mai nou, nu strică să faci pentru el și ceva simbolic. Așa că, de la petrecerea de botez, nu pot lipsi Ursitoarele, zânele bune care îi vor ursi micuțului tău numai de bine.

La o simplă căutare pe Internet, la Buzău poți găsi lejer șapte-opt grupuri de ursitoare dintre care să alegi pentru petrecerea de botez a copilului tău. Primele fete care ne-au răspuns au fost Ursitoarele Fermecate Buzău. Și a fost bine, pentru că ne-au explicat, în detaliu, ce presupune și cum funcționează noua profesie tot mai cerută de părinți şi de naşi la petrecerile de botez.

„Într-o noapte înstelată, îngerii cântau în cor la harpe și la viori. Se bucurau, deoarece, pe Pământ, luase naștere o nouă viață. Tot atunci, învăluite de o perdea de fum și mister, cele trei Ursitoare bune se adună din înaltul văzduh și pornesc la drum pentru a-i ursi, așa cum fac de ani si ani, viitorul copilului născut.”

Așa începe fiecare poveste, fiecare ochi de copil care vede lumina zilei. Un obicei străvechi, readus la lumină de Ursitoarele de azi, zâne bune întruchipate de tinere care vin la botezul micuților ca să le ureze numai de bine pe tot parcursul parcursul vieții lor.

Le suni, stabilești ora și locul în care va avea loc programul lor artistic și le dai numele persoanelor implicate: bebeluș, părinți, nași, bunici. De aici încolo, se ocupă ele. Au câte două-trei rânduri de costume speciale, sonorizare proprie, mașinuță de baloane, et cetera. Suficient de multe încât să capteze atenția tuturor celor prezenți în sală prin stihurile rostite în sănătatea, fericirea și norocul celui proaspăt creștinat.

Ursitoarea rea, la mare căutare.

Ursitoarele Fermecate s-au inspirat de la suratele lor din orașele mari și au introdus-o în scenă, pe lângă cele trei zâne bune, pe Ursitoarea Rea. E mai la modă, iar ritualul devine mai palpitant. Îmbrăcată în costum de culoare închisă, ea ursește numai de rău, însă este înfrântă, în cele din urmă, de bunătatea celor trei, care reușesc să îi dea bebelușului acel nimb care să-l păzească de toate necazurile vieții.

Cât costă, ce presupune, cât e pasiune și cât e nevoie de câștig în această nouă ocupație care intră, încet-încet, în nomenclatorul meseriilor, aflați din interviul de mai jos:

Reporter:  Cum v-a venit ideea să deveniți ursitoare?

Ursitoarele Fermecate Buzău:  A fi ursitoare este egal cu a iubi foarte mult copiii. Nu cred ca o persoana fara caldura sufleteasca poate ursi un bebelus si in acelasi timp sa transmita numai emotii pozitive. Ideea de a ursi copilasii ne-a venit din dorinta de a ursi fetita unei prietene dragi. Asa am fost remarcate de alte persoane si ulterior contactate pentru a le oferi un asemenea moment la botez.

Reporter: Practic, voi vă distrați muncind. Cât este pasiune și cât este nevoie de câștig în ceea ce faceți?

UFB: Sincer, noi mergem la evenimente dupa o zi întreaga de munca. Consider si pot afirma cu mana pe inima ca pasiunea depaseste cu mult nevoia de castig. Dupa o zi obositoare de munca in domeniul nostru de activitate, noi capatam o energie fantastica atunci cand imbracam costumele de ursitoare.

Reporter: Ce abilități presupune această profesie?

UFB: Pentru a fi o adevarata ursitoare, trebuie sa lasam la o parte grijile si sa zambim din inima atunci cand mergem la un botez, trebuie sa inspiram oamenilor incredere ca viata poate fi o poveste, in ciuda greutăților zilnice.

Reporter:  Cum realizați textele? 

UFB: Textul este jumatate standard, jum
atate personalizat. Ursitoarea numita Intelepciunea este un pic înzestrată cu talentul de a face rime
! Si asa, avem propriul text personalizat, in functie de informatiile oferite de parinti.

Reporter: Există concurență acerbă și în acest domeniu..

UFB: Desigur ca mai sunt si alte ursitoare in domeniu. Asa ca noua ne place ca tot timpul sa oferim ceva nou! Deasemenea suntem invitate la evenimente in cadrul aceluiasi grup de prieteni si nu putem fi vazute cu aceleasi tinute si acelasi text. Ne place sa surprindem si nu sa fim surprinse.

Reporter: Aveți, mai nou, și o ursitoare rea. Cum privește lumea acest obicei străvechi?

UFB: Oamenii sunt foarte incantati de momentul nostru, de frumusețea costumelor si de micile surprize oferite de noi. Ursitoarea cea Rea este supriza momentului . Sunt sigura ca va incanta oamenii la fel cum o fac Ursitoarele Bune de 2 ani incoace. Toti invitatii fac poze in timpul evenimentului si se citeste pe fețele lor bucuria de a fi martori la momentul nostru.

Reporter: Cât costă serviciile voastre pentru un botez? 

UFB: Avem Pachetul Standard de 300 lei, care include

*3 zane bune( INTELEPCIUNEA, IUBIREA SI NOROCUL)

* cadouri simbolice pentru bebelus

* diploma personalizata pentru bebelușul ursit

* masinuta de baloane

* sistem propriu de sonorizare

* confetti

* sedinta foto la finalul momentului nostru.

Mai avem și pachetul LUX , de 350 lei, care include tot ceea ce contine pachetul Standard si, in plus, URSITOAREA CEA REA. Putem afirma cu incredere ca oferim un moment plin de emotie, costume originale si text personalizat, cu versuri compuse chiar de noi. Deasemenea, suntem deschise sugestiilor si propunerilor parintilor, pentru a crea impreuna momente speciale.

Ursitoare Fermecate Buzău   /  Tel: 0763859580

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: