EducaţieȘtirile zilei

GALERIE FOTO | Proiect județean la Berca: „Veșnicia s-a născut la sat”

Elevi și dascăli inimoși din întreg județul au participat miercuri, 14 decembrie 2016, la prima etapă a proiectului județean „Veșnicia s-a născut la sat”, desfășurată la Casa de Cultură din comuna Berca.

Proiectul este organizat în parteneriat de către Liceul Tehnologic „Sfântul Mucenic Sava” Berca, Școala Gimnazială Scortoasa, Liceul cu Program Sportiv Buzău si Primăria comunei Berca. Proiectul județean intitulat „Veșnicia s-a născut la sat” își propune să reînvie și să conserve tradiții ale poporului român, ca elemente distinctive cu care ne mândrim în țară și peste hotare.

La prima etapă a proiectului, „Iarna pe meleaguri buzoiene”, au participat elevi din mai multe școli din judetul Buzău, printre care: Liceul Tehnologic „Sfântul Mucenic Sava” din Berca, Scoala Gimnazială Scorțoasa, Școala Gimnazială Unguriu, Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială „George Emil Palade”, Scoala Gimnazială Lipia, Scoala Gimnazială Merei și Scoala nr. 2 Merei.

Profesorii coordonatori, Dobrita Simona Elena si Mihăilă Denisa, au pus în scenă, alături de elevi, concursuri de colinde, de desene, postere, colaje și machete, de confectionare felicitari și brăduti ecologici, prezentări de filmulete în Power Point.

Următoarele etape ale proiectului vor avea în martie și mai 2016.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: