Educaţie Politică

GALERIE FOTO: A promis și s-a ținut de cuvânt! Astăzi a fost prima

Vicepreședintele Romeo Lungu a crezut în proiectul tinerilor și a creat Consiliul Consultativ pentru Probleme de Tineret în cadrul Consiliului Județean Buzău.

Începând din septembrie, tinerii din Buzău au un organism reprezentativ la nivelul Consiliului Județean. Este vorba despre Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret, susținut și votat de vicepreședintele Consiliului Județean, Romeo Lungu. După cum a promis în urmă cu două luni, vicepreședintele Lungu a organizat și prezidat prima întâlnire a organismului nou creat.

„Astăzi a avut loc prima întâlnire a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret, la care au participat reprezentanți ai elevilor, asociațiilor și fundațiilor, alături de reprezentanți ai autorităților publice locale. Au fost dezbătute proiecte de interes pentru tineri, care vor face obiectul întâlnirii din luna noiembrie, la care vor participa reprezentanți ai tuturor liceelor din județul Buzău.”, a scris Romeo Lungu pe Facebook.

Fost director al Direcției pentru Sport și Tineret Buzău a lansat totodată un apel către toate ONG-urile de tineret să se alăture proiectului.

Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret, denumit generic CCPT, este o structură consultativă fără personalitate juridică şi funcționează pe lângă Consiliul Județean Buzău. Ea își desfășoară activitatea pe baza dialogului structurat în ceea ce priveşte elaborarea şi monitorizarea aplicării politicilor publice în domeniul tineretului la nivel județean.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5