PoliticăȘtirile zilei

GALERIE FOTO: PSD și-a lansat candidatul pentru Primăria Berca / Cine este Ionel Dobriță

Profitând de vremea frumoasă de afară, social-democrații buzoieni au mers la Berca, pentru a-l susține pe candidatul desemnat de Dobrita Ipartid să câștige Primăria comunei.
Candidatul, Ionel Dobriță, are 35 de ani, este profesor-inginer și ocupă funcția de viceprimar al comunei. El a părăsit Partidul Național Liberal pentru a se înscrie în PSD și este hotărât să miște lucrurile înainte pentru oamenii din Berca:
„Cu totii ne dorim aceleasi lucruri – un trai mai bun pentru noi si familia noastra, o sansa la viitor pentru copiii nostri. Am incredere ca impreuna putem sa ne gospodarim mai bine, si de aceea vin in fata dumneavoastra impreuna cu o echipa noua, formata din foarte multi tineri, dornici sa dezvoltam localitatea Berca. Pentru urmatorii patru ani va prezint planul echipei noastre de modernizare al frumoasei comune:

– dezvoltarea infrastructurii: drumuri, apa, canalizare;
– incurajarea investitiilor publice si private si creearea de noi locuri de munca;Dobrita
– dezvoltarea si promovarea turismului local.”, a scris pe Facebook tânărul candidat.
În frunte cu Ionel Dobriță, social-democrații au ieșit pe stradă și au împărțit flori doamnelor. Actualmente, comuna este condusă de către liberalul Valeriu Marcu.

 

GALERIE FOTO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Va doresc succes! Speram si ne dorim ca si satul Plesesti sa fie luat in considerare, ca facand parte din comuna Berca, asa cum nu s-a intamplat pana acum. Ar fi absolut NORMAL sa avem canalizare si asfalt si nu sa fie ignorat de autoritatile locale, asa cum s-a intamplat pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: