EconomicȘtirile zilei

GALERIE FOTO: S-a deschis Kaufland Eroilor! | Imagini ÎN PREMIERĂ din magazin

Marți, 30 ianuarie 2018, a avut loc deschiderea oficială a noului magazin Kaufland construit pe terenul fostei fabrici de lapte din municipiul Buzău. Deschiderea pentru clienți va avea loc mâine, 31 ianuarie.

La deschiderea de astăzi au participat oficialități locale, în frunte cu prefectul Carmen Ichim, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, primarul Constantin Toma, subprefectul Sorin Gheorghe, viceprimarul Ionuț Apostu, șefi de instituții deconcentrate și angajați ai noului magazin.

După slujba de binecuvântare a noului magazin au fost rostite alocuțiuni în cadrul cărora oficialitățile au vorbit despre importanța acestei investiții în municipiul Buzău.

Noul hipermarket este situat pe Bulevardul Unirii, nr. 1, iar programul de lucru este de la 7.30 la 22.00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00.

Suprafața de vânzare este de 2.380 metri pătrați, iar suprafața totală măsoară 4600 metri pătrați. Parcarea oferă 203 de locuri pentru mașini și este prevăzută și cu rasteluri pentru biciclete.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume – fructe, de produse proaspete cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Galeria comercială din incinta magazinului cuprinde următoarele spații concesionate: farmacie Sensiblu, bancomat BCR, pizzerie, punct Tabac Xpress. De asemenea, pentru cei care vor să ia masa rapid, Kaufland pune la dispoziția clienților și un punct Grill.

Magazinul din Buzău beneficiază de cel mai nou și modern design, implementat recent de Kaufland România în cadrul procesului național de modernizare a rețelei, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături simplificată, mai rapidă și mai plăcută. În plus, noua amenajare integrează și soluții care facilitează navigarea clienților prin magazin, cum ar fi scurtăturile create printre raioane și pictogramele ce semnalizează diferitele categorii de alimente de la raft.  

„Design-ul spațiului influențează mult calitatea timpului petrecut la cumpărături, așadar, de astăzi întâmpinăm buzoienii cu un nou magazin colorat, modern și luminos. În acest an, compania Kaufland aniversează 50 de ani fresh în Europa și ne bucurăm că astăzi reușim să oferim clienților o experiență de cumpărături completă”, a declarat Valer Hancaș, Director Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Investiția din Bariera Ploiești a retailerului german a creat la Buzău 105 noi locuri de muncă. De asemenea, a fost nevoie de modificări și în infrastuctura rutieră, un sens giratoriu fiind amenajat în dreptul noului magazin.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button