EducaţieȘtirile zilei

Școala Gimnazială Măgura, câștigătoarea etapei județene a Concursului Național ”Made for Europe”

Vineri, 1 aprilie 2022, la Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” din Buzău a avut loc etapa județeană a Concursului Național ”Made for Europe”  ediția 2022. În urma evaluării produselor, câștigătoare a etapei a fost desemnată echipa Școlii Gimnaziale Măgura.

Concursul „Made for Europe” a fost organizat sub forma unei expoziții de produse educaționale realizate în cadrul proiectelor europene. La concurs au participat 8 unități de învățământ cu 19 produse finale realizate în cadrul proiectelor educționale cu finanțare europeană implementate în anii școlari 2019-2020 și 2020-2021. La prezentarea produselor finale au participat elevi și cadre didactice de la școlile înscrise în concurs, precum și de la alte școli și licee.

Vizitatorii expoziției au avut posibilitatea să aprecieze, prin intermediul unui buletin de vot, cel mai original, cel mai util și cel mai interesant produs final expus, acesta urmând să primească un premiu de popularitate.

Evaluarea fiecărui produs final a fost realizată de către membrii comisiei de evaluare, conform grilei întocmite pe baza regulamentului de desfașurare a concursului și publicată anterior desfășurării acestuia.

De asemenea, la întâlnire au participat reprezentanți ai asociațiiolor și ONG-urilor care au derulat proiecte educaționale cu finanțare europeană în colaborare cu unitățile de învățământ din județul Buzău, precum și reprezentanți ai Centrului Cultural ”Alexandru Marghiloman” Buzău.

În urma punctajelor acordate, clasamentul a fost următorul:

  • Școala Gimnazială Măgura – 98 de puncte
  • Liceul Teoretic „Alexandru Marghiloman” – 96 de puncte
  • Școala Gimnazială „George Emil Palade” Buzău(The future self-cleaning table) – 95.50 puncte
  • Școala Gimnazială Nr. 7 – 95 de puncte
  • Colegiul Economic Buzău (Broșură turistică – Lets go…) 94 de puncte
  • Premiul de popularitate: Liceul Teoretic „Alexandru Marghiloman”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button