Știrile zilei

GALERIE FOTO: Așa a arătat Sala Sporturilor, ieri

Consiliul Județean Buzău a pregătit anul acesta un cadou inedit pentru mii de copii cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului: două spectacole Gașca Zurli.

Îndrăgita trupă a susținut, ieri, două reprezentații la Buzău. Surpriza a fost anunțată, vineri, de președintele Consiliului Județean, ca urmare a cererii foarte mari din partea buzoienilor.

Gașca Zurli, cea mai îndragită trupă de pitici și mămici a fost cadoul președintelui Petre Emanoil Neagu pentru copiii buzoienilor cu ocazia zilei de 1 Iunie. Totodată  spectacolul oferit de Gașca Zurli a deschis șirul evenimentelor din cadrul festivalului Buzău Fest.

Mii de copii au cântat, au dansat și s-au distrat alături de trupa preferată, într-o Sală a Sporturilor plină la refuz, în care au intrat, în cele două serii, aproape șapte mii de oameni.

„Ziua bucuriei!  Zambetele şi energia voastră ne-au transmis că ați primit cadoul mult dorit de ziua voastră – Gaşca Zurli Show!
Vă mulțumim dragi părinți şi bunici că ne-ați dat o mână de ajutor pentru a le face această surpriză celor mici!
Mulțumiri tuturor instituțiilor partenere şi voluntarilor pentru implicare şi seriozitate!”, a scris președintele Consiliului Județean pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button