PoliticăȘtirile zilei

GALERIE FOTO: Vizita Vioricăi Dăncilă la Buzău, în imagini

„O duminică frumoasă și intensă la Buzău.” Așa descrie președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, vizita Vioricăi Dăncilă în județul nostru. Flancată de liderii social-democrați, fosta șefă a Guvernului a făcut băi mulțime, a stat de vorbă cu buzoienii şi s-a fotografiat cu ei, după care s-a întâlnit cu activul de partid la Sala Mare a Consiliului Județean. 

La ora 9:30, mașina care o transportă pe Viorica Dăncilă soseşte în fața Palatului Comunal. Candidatul PSD la prezidențiale este întâmpinat de liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Însoțită de lideri social-democrați veniți de la centru, printre care Mihai Fifor, Eugen Teodorovici și Petre Daea, Viorica Dăncilă a pornit către piața centrală, acolo unde zeci de simpatizanți au întâmpinat-o cu aplauze. Candidata PSD a stat de vorbă cu oamenii și le-a promis că se va strădui sa fie un președinte bun.

Au urmat băi de mulțime și o plimbare prin Parcul Crâng, ocazie cu care liderul PSD a jucat șah cu seniorii și a aflat ce așteptări au oamenii de la viitorul președinte. Ulterior, marea familie PSD Buzău s-a reunit la Sala Mare a Consiliului Județean, unde au avut loc discuții despre alegerile de duminica viitoare.

Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a postat pe contul său de facebook o serie de fotografii, însoțite de următorul mesaj:

„O duminică frumoasă și intensă la Buzău în prezența candidatului nostru la prezidențiale, Viorica Dăncilă!

A fost o bună ocazie să vorbim cu buzoienii despre modelul de președinte pe care și-l doresc, care să nu împartă oamenii în buni și răi în funcție de opțiunile politice și care să fie cu adevărat un factor de stabilitate și consens în societate.

Sprijinul acordat de Guvernul Dăncilă a contat enorm în atragerea sutelor de milioane de lei pentru proiectele de investiții din județul Buzău. Și avem nevoie cât mai repede din nou de o guvernare de stânga, care să continue aceste proiecte și să fie preocupată de problemele reale ale oamenilor.

De aceea, un vot pentru Viorica Dăncilă este un vot pentru PSD! Pe 24 noiembrie, am încredere că buzoienii vor alege din nou cu inima!”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

 1. O Romanie NORMALA nu poate continua cu Johannis, cel care a incalcat de „N” ori Constitutia si decizii ale CCR.
  O Romanie NORMALA poate fi numai cu…VOT VIORICA DANCILA PRESEDINTE !

 2. Cât de fals poți fi Cosmine!esti idem tereacă.
  M-am lamurit si de tine!
  De ce nu ai scris ca oamenii au strigat: HOTII HOTII HOTII SI CA I-AU ADRESAT INTREBARI SI MESAJE???
  SPER CA OAMENII SA NU ITI MAI CITEASCA ARTICOLELE.
  ASA JUR ALIST…VAI DE MAMA NOASTRA.
  RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: