CORONAVIRUS

Galleria Mall Buzău, prea ”săracă” pentru a fi vândută

O nouă încercare a grupul israelian GTC de a vinde Galleria Mall Buzău a scos la iveală faptul că aceasta este prea neprofitabilă pentru a putea fi înstrăinată. Rezultatele financiare slabe înregistrate de mall-ul buzoian și de ”fratele” său de la Piatra Neamț au făcut ca proiectele să rămână încă în portofoliul companiei, titrează MEDIAFAX.

Rata ridicată de neocupare a spațiilor comerciale şi nivelul redus al chiriilor galleria-malli-au determinat pe oficialii grupului israelian GTC să regândească strategia privind cele două centre comerciale.

Astfel, Galleria Buzău și Galleria Piatra Neamţ au fost reclasificate în portofoliul companiei, din active disponibile la vânzare, în active generatoare de venituri.

Israelienii au mai încercat și anul trecut să vândă câteva proiecte, printre care și cel din Buzău, însă strategia nu a reușit decât pentru Galleria Suceava, vândută într-un final pentru o sumă derizorie în raport cu valoarea investiției.

Galleria Mall Buzău a fost inaugurat cu fast în septembrie 2008. Anul trecut, centrul comercial a înregistrat o ușoară creștere față de 2012, însă rezultatele au fost considerate în continuare foarte slabe.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button