Știrile zilei

Gașca Zurli la Buzău: „Un cadou pentru micii noștri buzoieni”

Ziua mult așteptată de cei mici este aproape! Vineri, 2 iunie 2023, la invitația Consiliului Județean Buzău, Gașca Zurli va ajunge în parcul „I.C. Brătianu” de pe bulevardul Bălcescu. Intrarea este liberă.

Evenimentul va începe la ora 17:00 și se va desfășura în parcul „I.C. Brătianu” din municipiul Buzău:

🍭 Un 𝙘𝙖𝙙𝙤𝙪 pentru 𝙢𝙞𝙘𝙞𝙞 noștri 𝙗𝙪𝙯𝙤𝙞𝙚𝙣𝙞, 𝙂𝙖𝙨𝙘𝙖 𝙕𝙪𝙧𝙡𝙞 𝙎𝙝𝙤𝙬 pe 𝟮 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, ora 𝟭𝟳.𝟬𝟬, în 𝙋𝙖𝙧𝙘𝙪𝙡 𝙄.𝘾. 𝘽𝙧𝙖𝙩𝙞𝙖𝙣𝙪!🥳

💥 Intrarea este #liberă, zâmbetele și voia bună sunt garantate!”, a anunțat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, pe pagina sa de Facebook.

  • Patru zile de distracție, oferite de Consiliul Județean.

În perioada 1-4 iunie 2023, Consiliul Județean Buzău organizează festivalurile „Buzău Fest” și „Zilele Chișinăului la Buzău”. Timp de patru zile, buzoienii vor putea participa la diferite activități recreative expoziții de pictură și artă populară, ateliere meșteșugărești, parade ale portului popular, tabere militare, degustări de produse tradiționale, concerte și focuri de artificii.

În perioada 2-3 iunie 2023, două autobuze etajate vor efectua curse gratuite pe ruta Buzău-Monteoru și retur, în cadrul evenimentului „Zilele Chișinăului la Buzău”.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button