AdministrațieEconomie&Business

GĂSELNIȚĂ: Pentru a atrage mai mulți bani europeni, necesari proiectelor pentru buzoieni, Primăria înființează o asociație

Deoarece Uniunea Europeană a deschis noi orizonturi accesării de bani europeni pentru proiecte ale municipalităților din România, Primăria Buzău a decis înființarea unei asociații prin care poate atrage mai multe fonduri pentru dezvoltarea orașului.Primaria_Buzau_HDR_by_ScorpionEntity
Sub denumirea de „Asociația CLLD Buzău”, nou-înființatul ONG este o structură cu personalitate juridică de drept privat și de utilitate publică, având ca sop promovarea, în perioada 2014-2020, a proiectelor de dezvoltare socială și economică a urbei.
Astfel, reprezentanții acesteia își propun să atragă fonduri europene și guvernamentale pe care să le folosească în folosul buzoienilor. Cu acești bani, municipalitatea ar putea amenaja parcuri, construi spații moderne de joacă pentru copii, piste pentru bicicliști sau i-ar putea direcționa către orice alt proiect care vizează dezvoltarea orașului.
Sediul asociației a fost stabilit pe strada Victoriei la numărul 29, în urma unui contract de locațiune perfectat cu primarul municipiului, Constantin Boșcodeală.
La înființarea asociației participă, ca membri fondatori, mai multe instituții cu personalitate juridică, printre care Direcția de Asistență Socială a municipiului Buzău și Centrul de Urgență de Zi și de Noapte pentru Persoane fără Adăpost al municipiului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close