Administrație

Generalul Ciucă a preluat conducerea Statului Major al Forţelor Terestre

Începând de astăzi, comanda Forţelor Terestre Române a fost preluată de  generalul-maior Nicolae Ciucă, un profesionist militar care a 2014_01_07_Catalin_Ovreiu_5.sizedcomandat batalioane din forţele Armatei României, care au acţionat în teatrele de operaţiuni militare de pe fronturile din Afganistan şi Irak.
Nicolae Ciucă este comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica de la Buzău, încă din anul 2011, când  a fost transferat de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” din Focşani.
La ceremonia de preluare a funcţiei de şef al Statului Major al Forţelor Terestre de către generalul-maior Nicolae Ciucă a participat și ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, care a înmânat generalului drapelul de luptă.
La activitate au participat şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă, reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale, comandanţi de mari unităţi şi unităţi din cadrul Forţelor Terestre.Mâine la prânz, se va desfășura ceremonia militară de predare-primire a comenzii Diviziei 2 Infanterie “Getica”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5