Administrație

Generalul Ciucă a preluat conducerea Statului Major al Forţelor Terestre

Începând de astăzi, comanda Forţelor Terestre Române a fost preluată de  generalul-maior Nicolae Ciucă, un profesionist militar care a 2014_01_07_Catalin_Ovreiu_5.sizedcomandat batalioane din forţele Armatei României, care au acţionat în teatrele de operaţiuni militare de pe fronturile din Afganistan şi Irak.
Nicolae Ciucă este comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica de la Buzău, încă din anul 2011, când  a fost transferat de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” din Focşani.
La ceremonia de preluare a funcţiei de şef al Statului Major al Forţelor Terestre de către generalul-maior Nicolae Ciucă a participat și ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, care a înmânat generalului drapelul de luptă.
La activitate au participat şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă, reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale, comandanţi de mari unităţi şi unităţi din cadrul Forţelor Terestre.Mâine la prânz, se va desfășura ceremonia militară de predare-primire a comenzii Diviziei 2 Infanterie “Getica”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close